Let's put a plastic bag over our heads

Vill ni veta hur det känns? Att aldrig få känna att man duger? Att gråta när man ser sig själv i spegeln? Att behöva äta fem piller till frukost för att inte vilja ta livet av sig? 

När jag var yngre var jag livrädd för att gå ensam när det var mörkt ute. Men jag gjorde det ändå. Jättelångsamt gick jag. Vill ni veta varför? För att jag hoppades att någon skulle mörda mig. Vad kul barndom jag haft, va?

fyfan

Kommentarer
Postat av: erica runrunrun

<3

2009-07-23 @ 22:26:36
Postat av: e

2009-07-24 @ 00:07:46
Postat av: e

jag älskar dig. om jag bara kunde komma till dig så skulle jag göra det nu med detsamma. och krama dig i alla evighet du vet

2009-07-24 @ 00:08:23
URL: http://biancaaa.blogg.se/
Postat av: Angelica Blick

sv; tack Maja!

Ja, jag säger detsamma.. alla dessa komplex vi tjejer har och allt. Visst, det finns killar med komplex med självklart, bara att det är en större del av tjejerna som har det.

Ja men eller hur! Är en tjej lite självsäker så menar andra på att hon är " uppsnoffsig" osv. Självklart ska man inte vara så självsäker som man blir elak och bitchig, men man ska ändå kunna känna sig stolt i sig själv. ja precis.. tyvärr är ju människor så funtade!

det är jag med! sjukt trött på idiotiska , elaka människor ! Tack Maja, och det är du med! Jag hejjar på dig ! Jag vill att du ska bli bra för du är en sån toppen bra tjej!Tack för dina ord Maja.

2009-07-24 @ 10:26:43
URL: http://aangelicab.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0